Februar 2020

On 2. februar 2020, in Februar 2020, by Laust Laursen

Så er vi kommet ind i februar måned.

I den første uge her i februar har jeg været på IPC kursus i Aalborg, – en laaang uge. I den forgangende weekend har vi været til komsammen ude hos Susanne og Søren, – sammen med Susan og Ivan. Her fredag den 14. februar har jeg været i gang med at fælde korkegen og birken. De var efterhånden blevet for store når de stod lige op af flagstangen. Desuden røgen toppen af hængepilen omme ved vandbassinet. Så må vi se om der vokser nogle nye grene ud 🙂

Træerne der er blevet fældet omkring flagstagen.
Hængepilen der har mistet toppen 😉

Her i weekenden den 21, 22 og 23. februar skal vi om søndagen have familien samlet og fejre René’s fødselsdag. En rigtig hyggelig søndag hvor René blev fejret på aller bedste vis 🙂

Her den sidste fredag i februar har jeg været et smut ude i sommerhuset hvor blandt andet hvid tjørne træerne lige blev studset lidt i toppen. Endvidere var jeg ved at prøve og optimere lidt på det mobile 3 internet som jeg ikke syntes der virker helt optimalt. Det er meget svingende i hastighed, – hvilket gør at når vi ser tv via chromecasten så svinger kvaliteten meget og sommetider falder det helt ud 🙁

 

Leave a Reply

WordPress Blog