Marts 2020

On 1. marts 2020, in Marts 2020, by Laust Laursen

Så kom vi ind i årets første forårs måned 🙂 selv om man ikke mærker meget til det lige p.t. Men vi vil glæde os til noget mere sol, og noget mindre vand og blæst.

Her i den forgangende weekend har Birthe og jeg været en tur i sommerhuset.

Fredag og især lørdag var vejret rigtig fint. Om lørdagen var der frost i græsset fra morgen af og ellers høj og klar blå himmel 🙂

Fradag aften den 13. marts havde vi kortaften, som vi valgte at afholde selv i disse coranavirus tider.

Her lørdag den 14. marts var jeg lige et smut i sommerhuset for at beskærer lidt yderligere. Det var dejligt frost vejr fra morgen af, så det var en perfekt dag til dette 🙂

Her søndag har jeg lagt underdrejet med nakke/skulder smerter samt deraf hovedpine 🙁

Mandag var jeg hjemme fra arbejde på grund af dette.

Her i den forgangende weekend, har Birthe og jeg været et smut i sommerhuset. I disse corona tider er det et OK sted at opholde sig. Der er “højt til loftet” og det har været noget fint forårs vejr med kølige nætter, og med varmere vejr op af dagen. Lørdag sad vi da ude på terrassen og nød frokosten 🙂

Her onsdag den 25. marts var jeg kørt til Mølholm privat hospital i Vejle, hvor jeg skulle have fortaget en indledende undersøgelse i forhold til nakke / skulder / hovedpine problemer jeg har døjet rigtig meget med her i de sidste 3. måneder. Jeg var til en samtale med en special læge, – og efterfølgen til en MR scanning. Så vil jeg derefter få en tilbage melding på hvad der skal ske 😉

Her i den sidste weekend i marts, har vi været hjemme og været ved at gøre haven og have-møblerne forårs klar. Det har været noget fantastik vejr, især om fredagen var det helt forårsagtig. Og så er urene blevet stillet en time frem til sommertid 😉

 

Leave a Reply

WordPress Blog