April 2020

On 1. april 2020, in April 2020, by Laust Laursen

Så er det den 1. april og man skal vogte sig for diverse første aprilsnars indslag.

Ellers så er vi startet på påskeferien og vi er stadig “fanget” i coronavirusens tegn. Det gør også påskeferien til en speciel oplevelse i år.

Vi startede ud i sommerhuset i fredags og om lørdagen ringede Jeanette og sagde at hun og Rasmus gerne ville på påskeferie i sommerhuset, da hun og Rasmus trængte til noget luftforandring. Så Birthe og jeg tog hjem fra sommerhuset lørdag aften, så de unge mennesker kunne være alene derude i disse coronatider. Jeanette og Rasmus var i sommerhuset indtil 1. påskedag 🙂

Ellers så er påskeferien der hjemme gået med lidt have arbejde og noget maler arbejde. Jeg mangler faktisk kun at få malet de to vinduer ovenpå i vest siden, men jeg skal lige om til den gamle og låne en lidt længrer stige jeg bedre kan nå op til vinduerne med 😉

Birthe og jeg regner med at vi skal over for at besøge René her på på torsdag hvor jeg har taget mig en fridag. Ellers så satser vi på at vi skal et smut i sommerhuset i den kommende weekend.

Vi har her i den forgangende weekend haft en super weekend i sommerhuset, hvor det bare har været det mest fantastiske forårs vejr. Annegrethe var et smut på besøg ude ved os. Jeg fik lave et lille hyggelig vandbassin og har været ved at lægge kant kabel til robot plæneklipperen.

Så var vi en tur ved Spidsbjerg Strand lørdag eftermiddag, – hvor vi fik samlet lidt sten og strandings gods, som kunne bruges til at pynte omkring havebassinet. 😉

Så er gang i bål fadet, med det nye havebassin foran 🙂
Det færdige lille havebassin

I den forgangende weekend har Birthe og jeg været i sommerhuset. Vi tog derud torsdag da jeg var kommet hjem fra arbejde, da vi om fredagen mellem kl. 7 og 12 skulle have installeret Waoo fibernet. Montøren var der allerede kl. 7 og en timer senere var det hele monteret og internet oppe og kører. Og der virker bare, dog er deres trådløse router ikke dæknings mæssigt den bedste. Men det går.

Ellers så har jeg fået den gamle robot plæneklipper op at kører herude i sommehuset. Så må se om hvordan den klare den lidt ujævne plæne, nedfaldende grankogler m.m.?

Så er “robot” kommet på arbejde 🙂
 

Leave a Reply

Premium WordPress Themes