Juni 2020

On 5. juni 2020, in Juni 2020, by Laust Laursen

Så startede sommeren, i hverfald efter kalenderen. De første dage i juni måned blev holdt i sommerhuset. Maj måned sluttede af med at vi havde vores sammenkost med Susan – Ivan og Susanne – Søren ligeledes i sommerhuset pinse lørdag den 30. maj. En super hyggelig weekend, med det mest pragtfulde vejr. Jeg havde tirsdag og onsdag fri imellem pinse og grundlovsdag, så Birthe og jeg blev i sommerhuset til og med torsdag, – hvor vi nød det gode vejr og fik lavet terrassen færdig lige på nær side afskærmingen, som vi lige skal have fundet en løsning på. Ellers så fik vi roet og standup padlet.

Så er terrasse projektet ved at færdig.
Birthe på padleboardet

Her i den forgangende weekend 12. -13. og 14. juni har Birthe og jeg været et smut i sommerhuset. En stille og rolig weekend, hvor jeg omsider fik lavet træterrassen færdig. Ellers stod den op afslapning og tur til havet (Spidbjergstrand) lørdag eftermiddag.

Så er terrassen ved at være klar 🙂

Der hjemme på Mejdalvej fik jeg søndag eftermiddag efter at vi var kommmet hjem fra sommerhuset, – etableret at el-hegn rundt om havebassinet, efter at vi igen har været udsat for fiske tyveri af en odder.

Her i går mandag den 29. juni var vi i Aarhus for at fejre René, som er blevet færdig med hans Bachelor i Value Chaine Management.

René sammen med de stolte forældre samt Søster
 

Leave a Reply

Weboy