Juli 2020

On 1. juli 2020, in Juli 2020, by Laust Laursen

Så er det den første juli, og sommerferien står for døren. Vi skal dog først have sommerferie i uge 30, 31og 32. I uge 28 kommer Jeanette hjem og der skal vi sidst på ugen nogle dage til Aarhus på Blommehaven Camping.

Så er vi kommet hjem fra et vellykke forlænget weekend camingtur på Blommehaven Camping ved Aarhus, sammen med René og Jeanette.

Vi ankom torsdag overmiddag til campingpladsen og efter at vi havde fået stillet campingvogn og fortelt op, så var vi en tur nede vede ved vandet og Jeanette og René var lige en hurtig tur i vandet, – det var en smule koldt.

Fredag var en i Tivoli Friheden for at se den fantastike blomster udsmykning der er der i hele juli måned.

Lørdag middag havde René booket tid i et escape room inde i Aarhus, hvor vi skulle prøve vores evner som tyveknægte. En rigtig sjov oplevelse, hvor vi nådede at komme ud med diamanten indenfor tidsfristen.

Søndag eftermiddag efter at vi var kommet hjem fra campingturen, var vi inviteret til fødselsdag over hos Anette, der fyldte 60 år om fredagen den 10. juli.

Så er vores sommerferien officielt startet, da jeg har ferie i uge 30, 31 og 32. Vi har indtil videre taget den første uge i sommerhuset. Søndag var vi lige et smut nede af kystvejen ned forbi Hvide Sande og Nymindegab, en lille hyggelig tur, hvor bland andet Hvide Sande overraskede ved at alle butikkerne stort sethavde åbent. Dog var vi lige i går onsdag hjemme, da vi havde arrangeret at vi sammen red Anette og Michael skulle på Venø Kro og spise venø bøffer. En rigtig hyggelig aften.

Spidsbjerg Strand
Mens vi holder på Venø og venter på færgen
 

Leave a Reply

Weboy