August 2020

On 11. august 2020, in August 2020, by Laust Laursen

Så kom vi ind i august måned, og vi har stadig sommerferie. I den forgangende weekend har vi været over for at besøge Jeanette og Rasmus, hvor vi havde en rigtig hyggelig weekend over hos dem. Vi var om lørdagen uden på Reffen og få frokost og om eftermiddagen var vi blandt andet ved stranden og nyde det gode vejr og om aftenen grillede vi og spiste aftensmad på stranden hvilket var super hyggelig 🙂

Her i weekenden den 14. – 15. og 16 august har vi været i sommerhuset. Fredag aften havde vi kortklubben derude og vi mødes lidt tidligere og var alle en nede ved fjordren, hvor der blevet leget lidt i havkajakker og på padleboardet inden vi vendte tilbage til sommerhuset for at få lidt sent aftensmad, grillpølser fra grillen og en enklet øl. Vi nåede da også at få et par spil agurk inden aftenskaffen 🙂 En super hyggelig aften.

Lørdag middag var Karen og Ulrik lige forbi til en bid frokost. De havde været ude i deres sommerhus for at slå græs m.m.

Eller så har vi nydt der varme danske sommervejr

Her i den sidste weekend i august har Birthe og jeg været i sommerhuset. Vejret har været lidt blandet, med både sol regn og torden.

Lørdag var vi dog en tur i Ringkøbing, hvor det var rigtig fint vejr og vi nød det sammen med en masse andre turister.

 

Leave a Reply

Premium WordPress Themes