Oktober 2020

On 2. oktober 2020, in Oktober 2020, by Laust Laursen

Så kom vi ind i oktober måned. Vi har lige kørt campingvognen til vinter opbevaring ude hos Jesper. Her i dag lørdag skal Birthe til en rutine tarm undersøgelse på Herning Sygehus og der var heldigvis ikke noget at komme efter. Vi var efterfølgende på besøg hos Karen og Ulrik til en kop kaffe og en bid aftensmad. Søndag formiddag kørte vi et smut til Aarhus for at besøge René, hvor vi havde en rigtig hyggelig søndag.

Her i den forgangende weekend har vi været en tur i sommerhuset. Robotten var kørt i stå da vi kom derud og det tog sin tid inden jeg fik held af at få gang i den igen.

Ellers var vi lørdag eftermiddag en tur ved Spidsbjerg Strand og nyde det friske vejr 🙂

Søndag eftermiddag efter at vi var kommet hjem fik jeg tømt drivhuset og fik havemøblerne sat derind.

Her i den forgangende weekend har vi sammen med Susanne og Søren været en tur i Aalborg for at besøge Susan og Ivan. En rigtig hyggelig weekend hvor vi rigtig fik vendt “verdens sitiuatioen” fik god mad og drikke samt en lang vandretur omkring Poulstrup Sø.

Her på fredag den 23. oktober skal vi have installeret fibernet fra Altibox på Mejdalvej, så det bliver lidt spændende at se hvad det kan trække 🙂

Efter at vi havde fået Altibox fiber installeret, kørte vi en tur i sommerhuset. Jeg havde lånt en højtryksrenser med diverse tilbehør af Jesper, og jeg fik givet alle terrasserne derude en ordentlig tur.

Ellers var vi ude og nyde naturen i de flotte efterårs farver og næsten som vaneligt var vi en tur i Ringkøbing.

Oktober måned sluttede af med at vi om lørdagen var til min fars 95 års fødselsdag. En rigtig hyggelig dag, hvor han rigtig blev fejret, med fine gaver og god mad.

 

Leave a Reply

WordPress主题