November 2020

On 1. november 2020, in November 2020, by Laust Laursen

Så blev det søndag den 1. november 2020, og jeg har været ved at højtryks rense fliserne foran huset. Det er lidt noget svineri, – man som man siger skal der lidt skidt til før end at det bliver godt 😉 Det er stadig super mildt i vejret og i går den 2. november havde vi den varmste november dag i 52 år (17,7 grader).

Her i den forgangende weekend har vi været i sommerhuset. Vi har været i gang med at kigge efter en lille jolle, så vi kunne bruge til nogle hyggeturer på fjorden. Jeg havde lavet et lille opslag på sommerhus områdes lukkede facebook gruppe, og der var et par stykker der havde joller med motorer og ophaler vogne m.m. til salg.

Vi var ude at se på et par stykke af dem, og især det ene sæt var ret interessant og det endte med at vi komme til enighed om en pris, og så er vi blevet båd ejere.

Her i går den 16. november fik vi fejret Birthes 60 års fødselsdag. Der var inviteret til morgenkaffe kl. 10, Karen, Jesper og Inger, samt nabo Anette og Annegrethe var kommet forbi for at hilse på føselaren 🙂

I den kommende weekend skal vi i sommerhuset, hvor ungerne kommer hjem og vi skal have Birthe fejret endnu engang 🙂

Og ja vi havde en super weekend i sommerhuset, hvor vi fik Birthe fejret på aller bedste vis 🙂 Karen og Ulrik samt Jepser og Inger samt Annegrethe var derude og selvfølgelig ungerne og Rasmus 🙂 Vejret var ikke lige det allebedste men vi hygge os med god mad og drikke.

Her i den forgangende uge nærmere onsdag den 25. november var der en del på arbejde der havde fået advarsler på smittestop app’en. Jeg blev spurgt inden jeg gik onsdag eftermiddag om jeg havde modtaget en advarsel, og det havde jeg ikke på dette tidspunkt. Men om aftenen efter at vi havde spist dukkede der en besked op på app’en og jeg måtte have kontakte min leder for lige at finde ud af hvordan jeg skulle forholde mig.

Jeg skulle blive hjemme og blive testet hurtigst muligt. Så torsdag formiddag var jeg og Birthe ude for at blive testet og fredag formiddag fik vi besked om at vi heldigvis var negative.

 

Leave a Reply

WordPress Themes