December 2020

On 1. december 2020, in December 2020, by Laust Laursen

Så blev det sandelig den 1. december og vi er gået ind i årets julemåned. Vejret er ikke særlig vinterligt, – lidt gråt og diset.

Her i den første weekend i december, har vi været en tur over for at besøge Jeanette og Rasmus. Birthe og jeg tog til Aarhus fredag middag for at hente René og efter lidt hurtig frokost, tog vi med molleren kl.14.15 og landede hos Jeanette og Rasmus ved 17 tiden.

Fredag aften tog på hygge og snak og planlægning af hvad vi skulle ud og se om lørdagen.

Lørdag var vi i Dyrhaven og fik en rigtig god gåtur i det friske vejr, og efterfølgende var vi en tur på Bakken for at se bl.a. Korsbæk og også for at få noget frokost.

Efterfølgende gik det tilbage mod Amager Strand, dog med et lille ophold for at købe indtil aftensmaden og til at lave lidt chokolade konfekt.

Den efterfølgende weekend var Birthe og jeg taget i sommerhuset torsdag da jeg kom hjem fra arbejde. Om lørdagen kom Jeanette og Rasmus for at overtage sommerhuset, de var hjemsendt arbejdsmæssigt og gerne ville være herover i denne uge. Jesper var også lige forbi lørdag eftermiddag med noget brænde, så de havde noget og komme i brændovnen.

Så er vi kommet til den sidste weekend inden juleaften, og vi var i går den 4. søndag i advent i Aarhus for at hente René, så han kunne få hans PC m.m. med hjem til juleferien. Efterfølgende kørte vi ud til Jeanette og Rasmus i sommerhuset for at se håndbold kampen, – Danmarks bronze kamp, som jo ikke gik så godt. Vi fik også aftensmad, lækker ribbensteg m.m. inden vi drog mod Holstebro igen.

Så er det blevet første juledag om morgen og julefreden har sænket sig over landet. Vi havde en rigtig hyggelig juleaften omme ved Anne Dorte, med masse af dejligt mad og et hav af gode gaver 🙂

Så er det blevet tirsdag den 29. december, og Birthe og jeg er gået i gang med at tage noget af julepynten ned.

Jeanette og Rasmus kørte mod KBH. i går eftermiddags og efterfølgende kørte Birthe og jeg samt René tilbage til Aarhus. Efter en hurtig rugbrødsmad hos René vendte Birthe og jeg næsen mod Holstebro igen. Det har været nogle rigtige hyggelige juledag sammen med René og Jeanette og Rasmus.

 

Leave a Reply

WordPress Themes