Januar 2021

On 4. januar 2021, in Januar 2021, by Laust Laursen

Så er vi kommet ind i et nytår. Vi havde et stille corona sikkert nytårs aften, der i år blev holdt hos Jens. Dagen efter kørte Birthe og jeg i sommerhuset, for at nyde et par stille dage inden det atter bliver hverdag igen.

Vi havde lige Karen og Ulrik på besøg lørdag eftermiddag til en kop kaffe og en bid aftensmad.

Ellers så er det blevet hverdag igen og arbejdet kalder 😉

Her i den forgangende weekend var jeg lige om lørdagen et smut ude i sommerhuset for at beskære og topkappe nogle af træerne og buskene på øst siden. Det var en dejlig frisk dag til dette formål.

Her i weekenden den 14. 15. 16 og 17. januar har vi været i tur i sommerhuset. Annegrethe var lige på besøg fra torsdag aften til fredag eftermiddag. Ellers var det en frisk weekend vejrmæssigt med en seks til syv graders frost fredag til lørdag.

Lørdag var Birthe og jeg næsten traditionen tro en tur i Ringkøbing, hvor der i disse corona tider var meget stille.

Januar måned sluttede af med at vi var i Aarhus om lørdagen for at fejre Renés fødselsdag, som han har her på onsdag den 3. februar. Jeanette og Rasmus var også taget til Aarhus for at fejre René.

En super hyggelig dag, der startede med brunch og så var vi ude ved Moesgaard Museum om eftermiddagen for at gå en god tur i det friskse vintervejr.

Til aften havde vi bestilt noget lækkert aftensmads og så blev aften sluttet af med en gang hyggelig Bezzerviser.

Jeanette og Rasmus havde spurgt om de måtte låne sommerhuset den næste uges tid, så de forsatte fra Aarhus og derus, da vi kørte hjem over fra René.

Om søndagen var Birthe og jeg ude ved Jeanette og Rasmus isommerhuset for at se håndbold finalen og få noget aftensmad.

 

Leave a Reply

WordPress Blog