Februar 2021

On 1. februar 2021, in Februar 2021, by Laust Laursen

Så blev det den første februar, vinteren har så småt ramt Danmark, med lidt sne og dags frost og ned til en 6 til 8 minus grader om natten.

Her tirsdag den 2. februar var der minus 9 grader da vi om morgen kørte på arbejde 😉

Her i den forgangene uge (uge5) har Jeanette og Rasmus været ude i sommerhuset. De trængte til noget luft forandring og kørte ud i sommerhuset efter at vi havde været over for at fejre René om lørdagen den 30.januar.

Birthe og jeg var et smut ude hos dem om fredagen, hvor vi blandt andet var ude og skøjte om eftermiddagen.

Her i den forgangende weekend har Birthe og jeg været en tur i sommerhuset. En kold og kølig weekend med temperaturer på minus 14 grader fredag morgen. Der skal noget pind igennem brændeovnen med disse temperaturer. Det indbød også til nogle friske traveturer og jeg var på fjorden og skøjte både fredag og lørdag eftermiddag 🙂

Så er det den sidste weekend i februar, og vi er taget en tur i sommerhuset. Vejret er så småt ved at været lidt forårsagtig. Om fredagen var vi en tur i Ringkøbing for at se isskruninger nede ved fjorden, det er et ret fantastik syn.

Om lørdagen var jeg ved at gå jollen vi købte i efteråret efter, for at ser hvad den trængte til af maling m.m. Om eftermiddagen var jeg på årets første tur på fjorden i kajakken, i det mest fantasiske vejr 🙂 Det er helt vild som vejret kan ændre sig, for 14. dage siden løb jeg på skøjter på fjorden 🙂

 

Leave a Reply

Premium WordPress Themes