Marts 2021

On 1. marts 2021, in Marts 2021, by Laust Laursen

Så kom vi ind i årets første forårs måned 🙂 Vejret er rigtig fint med høj himmel 🙂

Her i fredags den 5. marts var jeg ude i sommerhuset for at på begynde slibningen af bunden på jollen, – så den kunne få en gang ny bundmaling.

Her i går fredag den 12. marts var Birthe og jeg en tur over for a besøge René. Vi havde en rigtig hyggelig dag i Aarhus, hvor vi fik handlet lidt og gået lidt rundt i byen. Vi sluttede dagen med lidt take away fra Bones, inden det atter gik mod Holstebro igen 🙂

Om søndagen var jeg lige ude ved sommerhuset og lave lidt mere ved jollen så den måske kan blive sejl klar til påsken.

Jeg fik lavet lidt glasfiber reparation, så skal der slibes og males lidt indvendig i jollen så skulle den gerne blive fin igen 😉

Her i fredags den 19. marts var jeg lige et smut ude i sommerhuset og slibe og male jollen færdig. Indvendig er jollen nu lidt mere grålig i farven, så den hvide maling “skinner” lidt igennem 😉 Træ årene fik jeg også slebet ned og givet noget linolie 🙂

Nå, men alt i alt er det vist blevet meget godt 🙂

Så gik det sgu hen og blev påskeferie, som er startet torsdag eftermiddag 🙂 Vi skal til lidt komsammen ude ved Susanne og Søren om lørdagen den 27. marts sammen med Susan og Ivan. En hyggelig eftermiddag / aften. Om eftermiddagen efter kaffen var vi et tur ude ved Borbjerg Mølle og gå en tur omkring søen, som er et rigtig fint område. Om søndagen tog vi ud i sommerhuset, og om eftermiddagen havde vi besøg af et rådyr i haven.

Jeanette og Rasmus kom lige spontant fordi til en bid aftensmad inden de kørte videre om til Rasmus forældre i Thyborøn.

 

Leave a Reply

WordPress Themes