April 2021

On 4. april 2021, in April 2021, by Laust Laursen

Så er vi kommet ind i april måned, som startede påsken den 1. april (skærtorsdag).

Vi har været i sommerhuset i påskeferien og René, Jeanette og Rasmus har været hjemme siden torsdag eftermiddag.

Om fredagen var vi på Pallisbjerg for at se den udendørs påskeudstilling 😉

Lørdag var vi til påskefrokost hos Anne Dorte. En rigtig hyggelig eftermiddag / aften 🙂

Her søndag overmiddag tog René, Jeanette og Rasmus igen mod Aarhus og Amager, efter nogle rigtig hyggelige påskedage 🙂

Om mandagen 2. påskedag var det snevejr fra morgen og af og om formiddagen og det var begyndt at blæste kraftigt og det var bare piv koldt.

Her i den forgangende weekend kom der bland andet sommerhjul på bilerne og i går mandag den 12. april var vi på Skejby Syghus, hvor Birthe var til en undersøgelse for en forsnævring ved halskrans pulsåren. Der var heldigvis ikke noget at komme efter og undersøgelserne i forbindelse med en evt. nyretransplantation kan gå videre.

Så har vi haft endnu en dejlig weekend i sommerhuset, hvor den både har stået på afslapning, gåturer, en tur til Ringkøbing lørdag. Endvidere var jeg ved at fjerne mos fra grænsplænen, hvilket gav fast arbejde det meste af fredagen. Jeg nåede da også at får kantledningen til robotplæne klipperen rykket over 😉

Så har vi i den forgangende weekend været i sommerhuset, hvor René, Jeanette og Rasmus var hjemme og vi fik fejret min fødselsdag. Farfar, Anne Dorte og Peder samt Nicolaj og Line var ude og få kaffe og aftensmad om lørdagen. Det var bare en super hyggelig dag.

 

Leave a Reply

Weboy