Maj 2021

On 3. maj 2021, in Maj 2021, by Laust Laursen

Så kom vi ind i maj måned, og vejret er stadig i det kølige hjørne.

Vi har været i sommerhuset i storebededags ferien og har været ude på fjorden med jollen for første gang fredag eftermiddag. Det var en fed oplevelse 🙂

Vi have kortklubben derude fredag aften og lørdag eftermiddag var vi ude hos Torben og Caraina og få kaffe. Det var i Karen og Ulriks sommerhus 🙂

Her i den forgangende weekend her vi været hjemme på Mejdalvej. Dog var vi om fredagen i Aarhus på Skejby sygehus, hvor Birthe var nede for at få svar på en undersøgelse. Efterfølgende var vi over og besøge René. En hyggelig eftermiddag, med frokost og vi var inde i Bruuns for at handle lidt.

I weekenden fik plantet tomatplanterne ud i drivhuset og om lørdagen fik jeg hentet en palle træpiller om formiddagen og om eftermiddagen fik vi kørt et læs muldjord ud i sommerhuset.

Så er kristihimmelfarts ferien overstået og vi har været i sommerhuset. Det var meningen at Jeanette og Rasmus skulle være kommet hjem, da de skulle have været til fødselsdagfest hos Jacob i Idom. Men Jacob havde været nød til at aflyse festen om lørdagen og jeanette og Rasmus valgte så at blive hjemme i stedet. Det var selvfølgelig lidt træls da vi havde set frem til at de var kommet på besøg. Annegrethe var så på besøg hos os i et par dage og vi var som sædvanlig en tur i Ringkøbing og fik gået nogle ture i området derude 🙂

Om torsdagen fik vi gjort hovedrent i hele hytten + annekset 😉

Jeg har været ved at reparere lidt på køkkendøren, da den er ved at være lidt dårlig i bundstykket.

Så er pinse weekenden forbi, og det har vejr mæssigt ikke været noget at skrive hjem om. Torsdag var jeg ude for at få den første Covid-19 vaccine. Fredag overmiddag kørte vi ud i sommerhuset og havde en stille og rolig pinse derude.

Badebroen er kommet op herude.

Lørdag overmiddag var vi lige et smut i Ringkøbing.

Her i den sidste weekend i maj var vi et hurtigt smut i sommerhuset fra lørdag til søndag.

Fredag skulle vi have Peugoet’en til service fra morgen af, og sidst på formiddagen var vi i Struer efter nogle brosten hos en af Birthes gemle efterskole veninder. Fredag aften var til kortaften hos Dorte og Jørn.

Brostenene var vi som sagt ude i sommerhuset med om lørdagen.

Lørdag eftermiddag var jeg et par timer på fjorden i kajakken og noget fantastisk vejr.

Om søndagen havde vi regnet med at vejret havde været lidt bedre, da vi havde planlagt at vi skulle have været på en lille sejltur i jollen. Men da det ikke var klaret op til middag blev vi enige om at udsætte det og i stedet pakkede vi sammen og kørte mod Holstebro, hvor vejret var rigtig fint 🙂

 

Leave a Reply

Free WordPress Theme