Juni 2021

On 7. juni 2021, in Juni 2021, by Laust Laursen

Så kom vi ind i juni måned, årets første sommer måned. Sommervejret er også heldigvis ligesom ved at vise sit indtog.

Her i den førte weekend i juni var vi (René, Birthe og jeg selv) en tog over for at besøge Jeanette og Rasmus. Vi kørte til Aarhus fredag formiddag for at hente René og skulle sejle med Molleren mod Sjælland kl. 12:30.

Fredag aften hygge vi med mad fra grillen nede på stranden.

Lørdagen startede vi med brunch på en lille hyggelig cafe og var efterføglende en tur inde på Langeline og på Kastellet. Herefter tog vi tilbage til Amager Strand, for at hygge os ved stranden resten af eftermiddagen.

Søndag var Rasmus og René ved at samle gamer pc til Rasmus, mens Jeanette, Birthe og jeg var en tur inde i Magasin for at finde et par sommer sandaler til Jeanette.

Herefter var vi en tur på stranden for at få en bette is, og efterfølgende noget frokost inden turen atter gik mod jylland. Først til Aarhus med René inden det gik mod Holstebro.

Her i den forgangende weekend har vi været i sommerhuset. Vi har blandt andet fået lavet en ny blåplads, så vi kan komme til at bruge vores nye bålsted (tripod). Vi fik også gang i den og der blev kogt i gryde kartofler 🙂

Søndag var vi ude hos Jesper og Inger til frokost og kaffe, i forbindelse med at Jesper havde haft fødselsdag om fredagen. En hyggelig eftermiddag, hvor Karen og Ulrik også var der.

Her i den forgangende weekend har vi været i sommerhuset, hvor det virkelig var sommervejr da vi kørte derud torsdag aften med temperaturer på næsten 30 grader 🙂

Fredag og lørdag var temperaturerne lidt mere moderate. Fredag eftermidag havde vi jollen en tur i vandet og fik sejlet en god tur, selv om det var lidt mere blæsende end vi havde regnet med.

Lørdag eftermidag fik jeg savet og kløvet noget mere af det brænde vi havde liggende fra top karpningen for snart 2. år siden. Så nu er det begrænset hvor meget pind vi selv har liggende tilbage.

Her i den forgangende weekend har vi været en tur i sommerhuset. Vi kørte derud torsdag eftermiddag, – efter at jeg havde været ude for at blive vacineret for Covid-19 anden gang.

Jeg skulle til Holstebro fredag formiddag for at have monteret en overvågnings dims, i forbindelse med at jeg havde fået konstateret nogen ureglemæssig hjerterytme ved en tidligere undersøgelse. Jeg skulle gå med overvågningen i 2. døgn. Vi var en tur i Ringkøbing om fredagen over middag. Lørdag eftermiddag var Jesper og Inger en tur forbi derude med en trailer fuld brænde.

 

Leave a Reply

Weboy