August 2021

On 10. august 2021, in August 2021, by Laust Laursen

Så kom vi ind i august måned og vi har stadig sommerferie 🙂 og de første dage er blevet holdt ude i sommerhuset, hvor jeg har været ved at svinge malerpenslen.

Her i den første weekend i august var vi en tur over for at besøge Jeanette og Rasmus.

Vi kørte derover fredag sidst på formiddagen og efter en laaaaang tur med en del kø kørsel hen over Fyn, nåede vi frem sidst på eftermiddagen.

Lørdag overmiddag var vi på sportsbar for at se OL håndbold finalen i mellem Danmark og Frankrig. Om aften var vi ude for at spise god mad.

Søndag var vi på stranden for at bade og for at nyde det gode vejr, inden det efter lidt sent frokost, – atter gik mod det vestjydske, igen med kø kørsel hen over Fyn.

Turen var lidt præget af at René var dårligt gående i forbindelse med urinsyregigt, samt at Jeanette og Rasmus havde fået deres sidste Covid 19 vaccination henholdsvis torsdag og fredag og derfor ikke helt ovenpå. Men det var dejligt at være over for at besøge dem, selv med disse udfordringer.

Her i den sidste uge af ferien var vi nogle dage (torsdag til søndag) ude med campingvognen. Vi var taget til Silkeborg Søcamping, hvor vi havde nogle gode dage 🙂

Vi besøgte blandt andet på Himmelbjerget og var en tur inde i Silkeborg, og skulle havde været Hjejlen på en sejltur, som desværre gik hen og blev aflyst da de havde fået problemer med båden lørdag eftermiddag.

Lørdag aften var vi inde på Valsen i Silkeborg og spise god mad.

Så er vi kommet ind i uge 33, og ferien er desværre over for denne gang. Her torsdag den 19. august var jeg på Herning Sygehus til en CT scanning af hjertet. Der blev ikke fundet noget ureglmæssigt, – udover at der kommer de fejl slag der er en gang i mellem.

I den forgangende weekend var vi (Birthe og jeg) til sensommer fest hos Rasmus forældre. Det blev holdt i Thyborøn, – med frokost på Mallemukken og efterfølgende kaffe m.m. i deres sommerhus også i Thyborøn. En rigtig hyggelig dag med rigtig godt vejr.

Om søndagen var jeg kørt ud i sommerhuset og var ude og ro i et par timer.

Her i den for gangende weekend har vi været i sommerhuset. Jeg fik malet det meste af vest siden, både det sorte samt vinduerne. Så mangler jeg kun at få det der er inde under terrassen, samt udhang og sjernbrædderne.

Karen og Ulrik var på besøg om lørdagen til frokast og noget aftensmad.

Fredag formiddag var jeg til visitator besøg hos den gamle.

 

Leave a Reply

Free WordPress Theme