September 2021

On 6. september 2021, in September 2021, by Laust Laursen

Så er vi kommet ind i september måned, årsts første efterårs måned. Vejret er dog mere sommeragtig med sol og høj himmel.

Her i den første weekend i september har vi haft Jeanette og Rasmus hjemme, for at Jeanette kunne fejre sin fødselsdag sammen med familien. Først om lørdagen omme ved Anne Dorte, hvor Jeanette og Nicolaj havde slået deres fødselsdage sammen. En rigtig hyggelig eftermiddag / aften.

Om søndagen havde Jeanette så inviteret Karen og Ulrik samt Jesper og Inger til brunch hos os. Det var også en rigtig hyggelig dag, med masser af godt mad fra Café Aas.

Jeanette og Rasmus samt Nicolaj og Line drog mod KBH. igen efter eftermiddags kaffen.

Her i den forgangende uge har det været en lille smule træls, da jeg har lagt underdrejet i tirsdag, onsdag og torsdag.

Torsdag eftermiddag tog vi dog ud i sommerhuset, hvor jeg lige var ude og ro en times tid på fjorden.

Fredag overmiddag kom René en tur ud til os og han og jeg var en tur på fjorden i kajakkerne 🙂

Fredag formiddag og lørdag eftermiddag var jeg ved at male lidt på træværket på annekset samt på træværket på terrasse på østsiden.

I går lørdag den 25. september var vi til 90 års fødselsdag hos min faster Frida på Sevel Kro, hvor vi var inviteret til frokost buffe og kaffe. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi fik set noget af familien som jeg ikke har set i mange år.

Her torsdag den sidste dag i september var vi (René, Birthe og jeg selv) en tur i Aalborg for at kigge på lejlighed til René, der har fået arbejde i Hjørring pr. 15. oktober. Vi så en rigtig fin lejlighed i et helt nyt boligkompleks i Aalborg øst kaldet Lektorgaarden.

 

Leave a Reply

Free WordPress Theme