Oktober 2021

On 3. oktober 2021, in Oktober 2021, by Laust Laursen

Så kom vi ind i oktober måned og vejret er blevet noget efterårsagtigt, med regn og rusk. I går lørdag eftermiddag var Birthe og jeg lige en tur ude i sommerhuset for at se hvordan det stod til derude.

Tirsdag den 5. oktober var vi om morgen ude og synge morgensang hos Susanne og Søren i forbindelse med deres sølvbryllup.

Torsdag den 7.oktober var jeg i Viborg og få svar på MR scaningen af ryggen. Der var beyndende slidgigt i den nederste del af ryggen, men ikke noget lægen som jeg talte med ville til at operere på p.t. Der skulle jeg få det betydligere værer inden det ville komme på tale.

Fredag formiddag var jeg på Herning Sygehus i forbidelse med det hjerteflimer de har fundet ud af at jeg har. Jeg skulle på en cykeltur med gradvis stigende belastning, for at se om det blev værere. Det gjorde det umilbart ikke og jeg har efterfølgende talt med en læge og han mente ikke at der skulle gøres mere, da det jo ikkke er noget jeg mærker noget til overhovedet.

Efterføglende var jeg lige en tur omkring sommerhuset for at hente skrumaskine m.m. som vi måske skal bruge i forbindelse med Renés indflytning i hans nye lejlighed i Aalborg her på torsdag den 14. oktober.

Om lørdagen var vi til en super sølvbryllupsfest hos Susanne og Søren. Festen blev holdt i resturanten ved Storeå Dalens Golfklub. Et super fint sted, med rigtig god mad og gode vine 🙂

Så har vi fået René flyttet til Aalborg. Han kunne overtage nøglen til hans nye lejlighed torsdag den 14. oktober og vi fik pakket trialer m.m. torsdag morgen, så vi kunne kører mod Aalborg ved ti tiden. Jesper og Inger havde lovet at taget et trailer læs flytte ting med til Aalborg, og det var dejligt at Jesper kunne give en hånd med, da der var mange ting der skulle slæbes op af trapperne til første sal. Elevatoren havde selvfølgelig valgt at strejke 🙁 så det var lidt hårdt arbejde 😉

Men det gik nu ret godt. Jesper og Inger kørte Sørvad igen sidst på eftermiddagen, og René og jeg fik hentet køle / fryseskab og vaskemaskine. Birthe og jeg overnattede i Aalborg.

René skulle starte på sit nye job om fredagen og Birthe og jeg fik sat nogle tingene på plads og købt gardiner, hylder til skabene m.m. mens René var på arbejde. Vi fik lige klaret et par små ting efter René kom tilbage efter hans første dag på det nye job. Efter aftensmaden kørte Birthe og jeg mod Holstebro igen.

Om lørdagen var vi til 145 års fødselsdag ved vores gamle nabo Hanne og hendes mand Erik i Tilst, sammen med Anette og Michael. Vi var inviteret til kl. 13 og havde en hyggelig eftermiddag.

Om søndagen havde jeg tilbudt René at kører op til ham og få hængt gardiner og lamper op, – samt var vi i Ikea for hente et TV-møbel og et par lamper til hans spisebord og til sofabordet. Så vi havde en hyggelig arbejds eftermiddag, inden jeg efter aftensmaden vendte snuden mod Holstebro igen.

Så gik det hen og blev torsdag den 21. oktober og det er min sidste arbejdsdag hos Vestas i Hammel og det var det da lidt vedmodigt at skulle sige farvel til noget gode kollegaer igennem ca. tre et halvt år. På mandag den 25. oktober starte jeg i nyt job hos Vestas Nacelle og Hub fabrik i Ringkøbing, hvilket jeg ser rigtig meget frem til 🙂

Vi sluttede oktober måned af med at være i Aalborg sammen Susanne og Søren for at besøge Susan og Ivan her den sidste weekend i oktober. En rigtig hyggelig weekend, hvor vi lige fik vendt verdens sitiuationen. Vi var også lige en tur forbi René om søndagen inden vi kørte mod Holstebro igen. Jeg skulle lige have rettet forbindelsen på et internetstik som jeg havde fået monteret forkert.

 

Leave a Reply

Premium WordPress Themes