November 2021

On 2. november 2021, in November 2021, by Laust Laursen

Så kom vi ind i november måned og det er stadig mildt. Der har ikke rigtigt været nattefrost endnu 🙂 men her de sidste par dage har det været noget tåget om morgen når vi kørte på arbejde og der har også været nødvendig nogle morgerne at skrabe is af ruderne på bilen om morgen.

Her i weekenden skal vi en tur ud i sommerhuset.

Jeg fik blandt andet robotplæneklipperen sat i vinterhi, ligeledes fik gjort den motorplæneklipperen samt bådmotoren vinterklar.

Fredag eftermiddag var jeg en tur på mountainbiken for første gang i meget lang tid, – men det blev nu til en rigtig god tur i noget rigtig frisk efterårs vejr 🙂

Om lørdagen var vi næsten vanen tro en tur i Ringkøbing 😉

Her i den forgangende weekend var vi atter i sommerhuset. Vi tog først derud fredag efter frokost, da Birthe havde fået en influenza vaccination om torsdagen og jeg selv havde lagt underdrejet med noget hals onde og feber.

Fredag eftermiddag var Karen og Ulrik lige et smut forbi og om aften var kortklubben samlet.

Lørdag var Birthe og jeg en tur på gå ben rundt i området og overmiddag var jeg på en længere MTB tur i næsten tørvejr 😉

Her i den forgangende weekend har vi været i sommerhuset for at fejre Birthes fødselsdag. Vi havde familien samlet om lørdagen, – hvor Jeanette og Rasmus samt René var hjemme. Karen og Ulrik samt Jesper og Inger var også derude for at fejre Birthe og spiste aftensmad sammen med os. En rigtig hyggelig weekend.

Om søndagen var vi ude og plukke gran og mos til juledekorationer inden at Jeanette og Rasmus atter kørte tilbage til Amager.

René havde vi med tilbage til Holstebro, da han blev samlet op der, for at køre mod Aalborg.

Tirsdag sidst eftermiddag havde vi lige et hurtigt besøg af René og Nicolaj, som René “lokket” ham til at kører sig til Holstebro. René var nede for at hente sin nye bil. En brugt Kia Ceed fra 2011, – en rigtig fin bil :- Så de fik lige en bid hurtig aftensmad inden vi hentede bilen og de Tirsdag sidst eftermiddag havde vi lige et hurtigt besøg af René og Nicolaj, som René “lokket” ham til at kører sig til Holstebro. René var nede for at hente sin nye bil. En brugt Kia Ceed fra 2011, – en rigtig fin bil. Så de fik lige en bid hurtig aftensmad inden vi hentede bilen og de atter kørte mod Aalborg 🙂

Vi havde lidt en træls oplevelse onsdag aften, da ringede Jeanette og fortalte, at hun hjavde følt sig dårlig med ondt i halsen og hovedpine og efterfølgende var blevet testet og hun var blevet testet positiv for corona og at hun kunne have været smittende allerede om søndagen.

Så vi skulle til at havde det helt store apperat sat i sving, også set i lyset af at vi skulle til Aarhus med Birthe om torsdagen til undersøgelse. Så Birthe og jeg var ned og få en lyntest torsdag morgen, som heldigvis var negativ 🙂

Torsdag var vi i Skejby med Birthe til en undersøgelse for hudkæft m.m. Endnu en undersøgelse af de mange i forhold til udredning i fobindelse med en evt. nyretransplatation.

I den forgangende weekend har der været gang i at opsætte julelys udenfor og julepynten indenfor. Kalenderlys blev der også lavet.

 

Leave a Reply

WordPress主题