December 2021

On 4. december 2021, in December 2021, by Laust Laursen

Så kom vi ind i julemåneden December 2021, – som startede med voldsomt snevejr og blæst over det meste af landet. I sær Nordjylland var hårdt ramt. René brugte mere en 4. timer på at kører fra Hjørring til Aalborg onsdag eftermiddag.

Jeg var selv forbi min søster onsdag eftermiddag efter arbejde den 1. december. Hun blev 60 år og holdt åbenhus, så jeg var lige forbi til en gang aftensmad.

Jeanette og Rasmus kom hjem i går fredag den 3. december og her i dag lørdag skal vi om til Anne Dorte til aftensmad og fejre hendes fødselsdag 🙂

Vi havde en rigtig hyggelig aften omme ved Anne Dorte. Birthe var desværre ikke med da forkølesen har sat sig på ørene og hun har svært ved at hører.

Her i forgangende weekend har vi været i sommerhuset, efter at vi først lige var en tur ude ved Anette for at blive klippet sidst på eftermiddagen torsdag.

Ellers var sidste uge lidt træls, da jeg har lagt underdrejet onsdag og torsdag med nakke / skulder og hovedpine problemer 🙁

Ellers var det ren afslapning i sommerhuset og jeg var lige ude og cykle en længere tur på mountianbiken fredag eftermiddag i noget dejligt frisk vejr.

Lørdag var vi lige et smut i Ringkøbing og se julestemningen der 🙂

Så er det blevet anden jule dag morgen og jule freden har efterhånden sænket sig i det lille hjem.

René, Jeanette og Rasmus kom hjem onsdag den 22. december først på aften og vi fik lige meget nemt aftensmad (pizza) og en bette juleøl 🙂 Torsdag formiddag kørte Rasmus hjem til sine forældre for at fejrer julen. Vi fik klaret nogle af de sidste jule forberedelser og var en lille tur nede i byen om eftermiddagen i det hyggelige snevejr. Vi var inde på Café Laden og få en kop kaffe og cacao (Jeanettes adventsgave til Birthe og jeg). Efter aftensmaden fik vi juletræet indenfor i varmen og vi fik bagt nogle jule småkager.

Juleaftensdag fik vi om formiddagen pyntet juletræet og jeg var efter frokost en tur på kirkegården med min far, hvor vi fik lagt et par kranse på mors gravsted. herefter kørte jeg min far om til Anne Dorte. Vi skulle også i år om til Anne Dorte og holde juleaften 🙂 Og vi havde en rigtig hyggelig juleaften,- med masser af god mad og masser af julegaver.

Første juledag kom Rasmus og hente Jeanette sidst på formiddagen og de og til Houe til julefrokost. René, Birthe og jeg fik om eftermiddagen en god gåtur i det friske jule / vintervejr.

2. juledag vente Jeanette og Rasmus tilbage og de havde booket en times padel til os om eftermiddagen. Det var rigtig sjovt at prøvet at spille, og selv jeg fik lavet et monster styrt 😉

Julevejret er stadig meget vinterligt, med natte temperaturer ned til – 10 grader og dagsfrost og klart vejr.

Så er det blevet den 29. december. René var kørt mod Aalborg i går aftes efter aftensmaden. Jeanette og Rasmus kørte mod Venø her i morges efter morgenmaden. De skulle over for at besøge et vennepar derover og Rasmus skulle ud i fjorden for at prøve om han kunne fange nogle hummer til nytårsaften. Sidst skulle de så kører mod KBH igen.

Herefter fik Birthe og jeg taget julepynten ned igen, plyndret juletræet, – så roen har stille og rolige sænket sig over det lille hjem. Om eftermiddagen var vi lige ude for at for taget en PCR test.

Så nu er året 2021 ved at kører på sidste vers.

 

Leave a Reply

Premium WordPress Themes