Februar 2022

On 3. februar 2022, in Februar 2022, by Laust Laursen

Så kom vi ind i februar måned. Vejret er stadig lidt gråt og diset.

Her i den forgangende weekend har Birthe og jeg været i Aalborg for at fejre René’s fødselsdag. Jeanette og Rasmus var også i Aalborg sammen med os, hvor vi mødes hos René ved 11. tiden og fik frokost. Det var og første gang Jeanette og Rasmus så René’s nye lejlighed 🙂

Vi havde en super hyggelig weekend, hvor vi rigtig fik vendt verdens sitiuationen og fik god mad og drikke.

Vi var lørdag eftermiddag lige en tur inde i Aalborg og ude og se Fjordbyen, som er et nogen anderledes by samfund 😉

Lørdag aften fik lavet noget godt mad, og René havde noget godt vin så det var helt perfekt.

Søndag fik vi efter morgen maden, sendt Rene, Jeanette og Rasmus ud efter nogle vægophæng m.m. så René kunne for hængt nogle billeder op, og imens fik Birthe justeret længden på bruseforhænget og jeg fik byttet en forstærker rundt så René kunne få hans subwoffer til at fungere igen 🙂

I den forgangende weekend har vi været en tur i sommerhuset, hvor jeg har været ved at vinter beskære nogle af træerne om fredagen hvor det var noget rigtig fint vejr. Det store birketræ der stod på hjørnet af gruden ud mod vejen blev dog helt fældet, da det eftehånden var blevet alt for højt.

Annegrethe var også lige et smut forbi derude og om lørdagen var vi en lille tur i Ringkøbing.

Ellers så har jeg lagt underdrejet med snot og snude fra søndag og til tirsdag. Onsdag var jeg til undersøgelse på det nye sygehus i Gødstrup. I den efterfølgende uge skal jeg to gange til undersøgelse i Herning, – både tirsdag og torsdag til to scanninger. Tirsdag formiddag var jeg til en røngten undersøgelse i Sundhedshuset i Holstebro.

I går imellem undersøgelserne i henholdsvis Holstebro og Herning, – var jeg lige omkring Storåen hvor det p.t. er noget forhøjet vandstand.

Der er lige et par billeder af den forhøjede vandstand herunder.

 

Leave a Reply

WordPress主题