Marts 2022

On 1. marts 2022, in Marts 2022, by Laust Laursen

Så kom vi ind i marts måned, årets første forårs måned. I dag er der nu ikke meget forår i det,- det er gråt og diset samt til tider lidt regnvejr.

I går onsdag var Birthe og jeg til undersøgelse på Herning Sygehus, for at få taget blodprøver m.m. i forhold til vores match med henblik på en evt. nyretransplation.

I den kommende weekend skal vi have besøg af Susan og Ivan samt Søren og Susanne. Vi ligger ud oppe i Thyborøn, da blandt andet Ivan gerne vil ind og se Seawar museet.

Så er den forgangende weekend gået og det har været en rigtig hyggelig weekend hvor vi havde Susan og Ivan og Susanne samt Søren samlet i sommerhuset, hvor vi fik vendt verdens sitiuationen og fik noget god mad og drikke 🙂

Birthe er dog ramt af moget urinsyregigt i den ene fod og har svært ved at gå og var derfor desværre ikke med i Thyborøn 🙁

Det har også været noget faktisk solrigt forårs vejr, og man kunne virkelig mærke solen når man havde fundet et læfuldt hjørne 😉

Her i den kommende uge skal vi omkring Herning syge hus igen, igen. Her er det Birthe der skal en undersøgelse. og omkring en diætist.

Og næste uge skal jeg selv afsted igen til Herning til et par gen undersøgelser, blandt andet et par blodprøver som de ikke har fået held af at tage rigtig første gang vi var afsted 🙁

Her i den forgangende weekend har vi været i sommerhuset. Vi tog af da jeg kom fra arbejde torsdag eftermiddag. Fredag var vi lige en tur omkring Gødstrup Sygehus, – hvor Birthe var nede for at snakke med en diætist. Efterfølgende var vi lige forbi Karen og Ulrik for at få en kop kaffe.

Ellers har weekenden gået med afslapning og gåtur i området og lørdag eftermiddag var vi en ude og gå ved Spidsbjerg Strand i det fine friske vejr.

Søndag eftermiddag efter at vi var kommet hjem igen, – var jeg ved at sætte zink inddækningen på øst side på plads igen, da det åbenbart var blæst ned i løbet af weekenden.

Her i den forgangende weekend er vi gået i gang med et lille have projekt, hvor vi har rykket bedene foran drivhuset og over mod hækken mod vest.

Lørdag var René hjemme på en lille besøgs tur og vi fik kigget lidt på rust der var i bagdørene i hans bil. og den fik en gang rengøring både udvendig og indvendig. Ellers så sluttede vi dagen med lidt godt mad fra grillen og et enkelt glas øl.

Søndag forsatte jeg med det lille have projekt og fik kørt alt affaldet ud på affalds terminalen.

Så nu skal det bare rettes lidt mere af og så skal der såes noget græs.

Så er forhave projektet ved at værer færdigt, – mangler der lige at blive sået noget nyt græs, mentænker jeg at vi skal have lidt mere varme i luften 🙂

I går onsdag var Birthe og jeg på Skejby Sygehus for at få en snak om de risici der er ved en evt. nyretransplantation. Det blev måske ikke helt til den snak som vi havde set frem til. Det gik meget de forklakninger Birthe har der hvar en evt ny nyre skal syes på.

 

Leave a Reply

WordPress主题