April 2022

On 4. april 2022, in April 2022, by Laust Laursen

Så kom vi ind i april måned og vi har lige haft en marts måned med højtryks vejr og solskin og så er til tider ret så forårs agtige temperaturer, – så er det her i starten af april måned vejr mæssigt ændret helt rundt med regn og blæst. Den første weekend i april var vi i sommerhuset og har jeg her både søndag, mandag og tirsdag lagt underdrejet med noget forkølelse / influenza, så det er bare super træls 🙁 var først på arbejde igen torsdag 😉

Så har Birthe herefter været ramt af influenzaen og vi måtte melde fra til Ingers 80 års fødselsdag om lørdagen.

Ellers så er der gået påskeferie i den og vi er taget i sommerhuset og Jeanette og Rasmus kom herud i går onsdag aften, da de skulle på besøg hos en gamle studie kammerat i Idom torsdag til frokost. De kom dog tilbage til sommerhuset, hvor vi lige fik noget sent aftensmad og hyggede os inden det blev sengetid 🙂

Fredag morgen kørte Jeanette og Rasmus videre til Skanderborg området, hvor de skulle til at kigge på hus, eller huse, – da de skulle ud for at kigge på flere huse.

Fredag overmiddag kom René hjem på påskeferie. Om lørdagen var vi i Holstebro og få skiftet til sommerhjul på Renés bil og fik købt nogle lister som René skal bruge til at sætte hans plader op på væggen. Lørdag sidst på dagen kom Jeanette og Rasmus tilbage fra deres hus kiggeri og efter aftensmaden fik vi snakket huse i den store stil 🙂

Endvidere fik vi fejret min fødselsdag sådan lidt på forkant 🙂 Jeg fik en vinyl LP plade af ungerne i fødselsdagsgave 🙂

Søndag nød vi det fantatiske forårs vejr og efter en gang kongespil og frokost kørte Jeanette og Rasmus mod Amager igen.

Herefter var René og jeg ved at lave nogle spor i de lister vi havde købt om lørdagen. Vi havde lånt en overfraser af farfar og fik da også efter noget øvelse lavet nogle brugbare lister til hans plader. Efter lidt tidlig aftensmad kørte René mod Aalborg igen.

Så ud over at Birthe døjede lidt med eftervirkninger fra influenzaen og have igen fået urinsyregigt, så var det en god påske.

Så har vi fået fejret min fødselsdag. Fredag havde Anne Dorte og farfar omme til en bid aftensmad. Peder havde desværre været nød til at melde afbud.

Og ellers har det været en god weekend, – igen med masser af godt vejr 🙂

April måned sluttede af med at vi om fredagen den 29. april kørte mod Amager for at besøge Jeanette og Rasmus. Rasmus havde inverteret til 30. års fødselsdag om lørdagen, og der blev om lørdagen holdt en rigtig god fødselsdags fest 🙂 der startede med kage kl. 14 og så gik det ellers der ud af med masser af god mad og drikke og de sidste gik i seng ved halv fire tiden søndag morgen.

 

Leave a Reply

Free WordPress Theme