Maj 2022

On 3. maj 2022, in Maj 2022, by Laust Laursen

Så står maj måned for døren. Vi startede 1. maj på Amager, hvor vi fik fejret Rasmus 30. års fødselsdag. Han havde inviteret gæster den 30. april, hvor han blevet fejret på bedste vis. Så de var lidt “ramt” her dagen der på 🙂

Søndag overmiddag gik der atter mod Holstebro igen, vi var dog lige et smut inde i Vejle by midte for at se det hus, – hvor Jeanette og Rasmus har lejet en lejlighed fra midte af maj måned i forbindelse med Jeanettes job skifte.

Her i den forgangende weekend har Birthe og jeg været en tur i sommerhuset. Vi tog derud torsdag sidst på formiddagen, efter at jeg havde været til en prosteta scanning i Gødstrup.

Vi fik givet den udvendige træterrasse noget algefjerner om eftermidddagen torsdag, – og så har jeg været ved at give loft brædderne på den overdækkede terrasse noget frisk maling, samt øverste udhæng mod øst på annekset fik lige hoget frisk sort maling.

Lørdag var vi næsten traditionen tro en lillle tur i Ringkøbing om formiddagen og lørdag eftermiddag var vi en smut ude ved Spidsbjerg Strand, – hvor der var en frisk vind fra vest 🙂

Scanningen torsdag viste desværre nogle celleforandringere og jeg var her i går tirsdag i Gødstrup i til en biopsi undersøgelse. Det er ikke lige den fedeste undersøgelse, – og så denne undersøgelse vise om det er godt eller skidt.

I morgen fredag Store Bededag, skal Birthe og jeg en tur til Aalborg for at besøge René. Så det bliver dejligt, vi har ikke været i Aalborg siden Renés fødselsdag i februar.

Vi havde en rigtig god dag i Aalborg oppe ved René, hvor vi blandt andet fik monteret væg holderne til hans grammofonplader.

Efter aftensmaden var vi lige en lille tur i Hjørring for at se Renés arbejsplads, hvilket var rigtig spændende at se og hører René fortælle om det. Generelt havde vi en god weekend hvor jeg om lørdagen fik lavet en bane til robot plæneklipperen i forhold at vi har lavet forhaven om.

Søndag overmiddag var jeg lige en lille smut ude i sommerhuset for at få monteret et nyt back-up batteri i robot plæneklipperen derude, så den kan hukse tiden og og arbejdstiderne 🙂

Her i dag tirsdag, skal jeg til Gødstrup og have svar på Biopsi prøven fra sidste tirsdag.

Svaret på biopsi prøven viste desværre at der er kræft i prostata og nu skal jeg på mandag den 23. maj til en yderligere scanning i Gødstrup. Det er for at sikre at der ikke er noget der har spredt sig til lymfer og kogler. Så det var da ikke lige den fedeste dag i mit liv 🙁

Svaret på denne prøve får jeg så først den 1. juni 2022.

Lørdag den 21. maj var Birthe og jeg en tur i Vejle for at besøge Jeanette og Rasmus som er flyttet dertil weekenden før 🙂 De har lige p.t. lejet sig ind en lejlighed i et ældre hus i Vejle midtby. En fin 3. væreleses lejlighed, som nok skal blive en fin midlertidig base for dem, indtil de finde det rette hus at købe.

Vi havde en rigtig god dag i Vejle og fik da også set lidt af byen og var inde i en hyggelig gårdhave og få en kop øl og en kop kaffe. Vi fik også en trailer fuld retur gods med hjem, ting de ikke lige stod og skulle bruge her og nu 😉 og som lige nu er blevet opmagasineret omme ved farfar.

Her i den forgangende uge / Kristi Himmelfartsferien var vi i sommerhuset. Vi kørte der ud om søndagen, da Annegrethe havde meldt sin ankomst om mandagen. Jeg skulle selv til Gødstrup til en undersøgelse / scanning om mandagen der forhåbenligt viser at kræften er indklapslet i prostata. Og så ville jeg kører på arbejde derude fra tirsdag og onsdag.

Ellers så kom Jeanette og Rasmus på besøg derude torsdag og fredag. De kom meget sent onsdag aften og om torsdagen var vi i Thyborøn og var blandt andet på omkring stranden hvor der var en frisk vind fra vest og efterfølgende var vi på Mallemukken og spise frokost. Så det var bare rigtig hyggeligt. Jeanette og Rasmus kørte øst på igen fredag middag, de skulle dog lige et smut omkring farfar 🙂

 

Leave a Reply

WordPress主题