Juni 2022

On 7. juni 2022, in Juni 2022, by Laust Laursen

Så kom vi ind i juni måned, årets første sommer måned.

Onsdag den 1. juni var jeg omkrig sygehuset i Gødstrup for at få svar den scanning jeg vr igennem forrige mandag. Scanning vistte heldigvis at kræften ikke havde bredt sig yderligere og jeg skal nu igennem en operation her fredag den 10. juni.

Om fredagen var vi på tur med Jesper og Inger samt Karen og Ulrik. Vi mødtes til en kop tidligt kaffe ude ved os i sommerhuset og så var vi ellers i Thorsminde for at se Strandings Museet, hvilket var en spændende oplevelse. Herefter var vi på Vedersø Hotel for at få aftensmad.

Ellers så var René lige på besøg ude i sommerhuset ved os pinse lørdag, så det var bare super hyggelig.

Vi skulle lige have byttet biler, da René skulle have Kia’en til service, for at få skiftet et forhjulsleje samt en fjeder.

René kørte mod Aalborg igen søndag eftermiddag, hvor jeg også lige efter René var kørt, – var en tur på fjorden i kajakken. Den første tur i år, så det er altid spændende

Så er vi kommet til tirsdag den 14. juni og jeg har her fredag den 10. juni gennemgået en operation for prostatakæft på Gødstrup sygehus. En operation der forløb helt efter planen, og som kirugen der opererede mig også var fuldstændig tilfreds med. Det er stadig det som man betragter som en helbredende operation. Så nu skal jeg stille og roligt i gang med restitution og så stille og rolig i gang igen.

Jeanette og Rasmus var lige hjemme et smut lørdag aften. De havde være til Haze fredag eftermiddag / aften, – så det var hyggeligt lige at få besøg af dem.

Nu her på fredag den 17. juni skal jeg til Gødstrup have fjernet kateteret og havde en snak med en fys mht. genoptræningen af bækkenbund m.m. – så jeg kan få mig en almindelig hverdag med vandladning m.m. På næste mandag den 20. juni skal jeg til min egen læge for at få fjernet clipsene i maven, hvor jeg har 5. huller hvor kikkert operationen har forgået igennem.

Så er katederet blevet fjerne og det var ikke så slemt som frygtet. Alt er forsat fint og jeg fik en god snak med sygeplejersken og ikke mindst fysen i forhold til at få trænet bækkenbunden så jeg kan komme til at holde på vandet på “normal” vis 😉

Tirsdag den 21. skal Birthe til en undersøgelse på Gødstrup sygehus, så nu må vi se om jeg kan blive frisk til at komme med derover, – ellers så har vi Annegrethe med på sidelinjen 🙂

Her i ugen efter at jeg har fået fjerne kateteret, har jeg været lidt udfordret med smerter hvilket også har gjort at jeg ikke er kommet optimalt i gang med genoptræningen. Jeg har efter en snak med fyssen sat genoptræning lidt i beror et par dage, da hun mente at jeg måske var startet ledt for hårdt op. Så nu går jeg lige så stille og roligt og passer på mig selv.

Ellers så har vi været i sommerhuset, hvor vi har nydt det gode danske sommervejr. Vi var også til Sankthans aften her i Nørhede, hvilket der havde samlet rigtig mange mennesker.

Fredag den 24.juni var Birthe til undersøgelse i Gødstrup. Der var også en snak med hendes nyrelæge og hun skulle have en portion jern. Desværre vise det sig at hendes nyretal er faldene og behovet for en ny nyre presser på. Det betyder også at det måske kan komme på tale at hun måske skal starte på at komme i dialyse. Nu skal en ny undersøgelse vise om nyretallene forsat er lave.

 

Leave a Reply

WordPress Blog