August 2022

On 10. august 2022, in August 2022, by Laust Laursen

Så kom vi ind i august måned, og sommervejret er stadig noget omskifteligt. Her i starten af august måned var Birthe og jeg en tur i Vejle for at se Jeanette og Rasmus nye hus, som de overtog har pr. 1. august.

Det er et sødt lille hus med masser af muligheder i og som de allerede har masser af planer med 🙂

Om lørdagen var vi i Aalborg for at besøge René og for at se Tall Ship Races og det afsluttende fyrværkeri lørdag aften, – hvilket var vildt imponerende 🙂

Her i uge 32 er jeg lige så stille og roligt startet op på arbejde igen efter min operation. Jeg er startet op på nedsat tid for ligesom at prøve tingene af, og indti videre syntes jeg faktisk at det er forløbet nogenlunde fornuftigt.

Noget af ugen har vi opholdt os ude i sommerhuset og nydt det gode sommervejr.

Efter de første 14. dage på arbejde, hvor jeg har arbejdet 7 til 12, er jeg nu gåret 2. timer yderligere op i tid, så den nu hedder 7 til 14 og så må vi se hvordan det går.

Jeg var her i onsdags til læge med den gamle da han stadig klare over nakke / skulder smerter efter hans styrt for efterhånden 3. uger siden. Lægen mente at det var på grund af at han var helt spændt op i nakken / skulderne at han havde ondt og mente at vi skulle prøve at snakke med en fys angående noget behandling.

Her i den forgangende weekend skulle vi have været ned til Vejle for at hjælpe til Jeanette og Rasmus med renovering af huset. Men på grund af forskellige omstændigheder blev det desværre ikke til noget 🙁

 

Leave a Reply

WordPress Blog