September 2022

On 1. september 2022, in September 2022, by Laust Laursen

Så kom vi ind i september måned, årets første eftersårs måned.

Vejret er nu forsat ret sommerligt med høj sol og temperature over 20 grader 😉

På lørdag skal vi en tur ned til Vejle for at besøge Jeanette og Rasmus for at fejre hendes fødselsdag 🙂

Her i den forgangende weekend var vi så en tur i Vejle for at fejre Jeanettes fødselsdag, – og vi havde en en rigtig hyggelig dag, der startede med en gang frokost inden de andre gæster kom og så var der ellers kaffe og kage kl. 15 🙂 vi var også lige en tur omkring Kikkenborg, – hvor vi også var ude og se deres nye hus og se hvor lang de er i deres renoverings projekt.

Om søndagen var jeg så lige et smut i Vejle igen og det var for at hjælpe dem med at trække nogle nye kabler til strøm i køkkenet samt så fik vi startet op på at sætte gipsplader op ligeledes i køkkenet.

Her i den forgangende uge har Birthe været på Viborg Sygehus for at få lavet en fistel i venstre underarm, der skal bruges i forbindelse at hun senerer på året skal i dialyse. Et indgreb der forløb helt efter bogen og som udvider en af kroppens egne blodåre årer, så den kan bruges til at koble dialysen på.

Om fredagen var vi på Gødstrup Sygehus og se dialysen og fik en god snak med en af sygeplejeskerne.

Søndag var vi et smut i Vejle for at hjælpe Jeanette og Rasmus med nedpakningen.

Her i den forgangende weekend var vi igen i Vejle og hjælpe Jeanette flytningen fra lejligheden ud til deres hus. Rasmus var i USA arbejdsmæssigt og der var hyret flyttemænd til at tage slæbet, så det var mere noget rengøring før under og efter, samt moralsk støtte 🙂 Jeg var lige selv dernede en tur fredag eftermiddag og at hjælpe at pakke de sidste køkkenting ned samt starte op på rengøringen i køkken samt på bade værelse.

Her i denne uge har vi Birthe og jeg været på nyreskole i Gødstrup, som faktisk var et ret interresant kursus der gav et godt indblik hvad der sker når nyrerne bliver dårlige og nedsat funktion samt hvad man derfor ikke må spise / drikke. Endvidere var der også en god fortælling af patienter der var i henholdvis pose og hærmodialyse , om hvordan deres hverdag er.

I den forgangende weekend har vi været en tur i sommerhuset, hvor vejret viste sig fra sig gode side. Vi tog derud torsdag eftermiddag da jeg kom hjem fra arbejde. Vi havde ikke været derude i noget tid, så det trængte til lidt oprydning m.m. Lørdag var vi en god gåtur ude Spidsbjerg Strand og søndag formiddag vi en tur i Fjalting og var på stranden og samle skrald for havmiljø vogterne.

 

Leave a Reply

WordPress Blog