Oktober 2022

On 3. oktober 2022, in Oktober 2022, by Laust Laursen

Så er vi kommet ind i oktober måned.

Her i den forgangende weekend var vi sammen med Susan og Ivan ude ved Susanne og Søren,- hvor vi mødtes lørdag eftermiddag til kaffetid og efterfølgende var vi ude i Feldborg Plantage og finde skov trolden derude. Der efter var i vi skumringen en ude på Vind Hede og at se krondyr og høre dem brøle. Vi så desværre ikke nogen krondyr og hørte kun brølene inde fra skoven. Efterfølgende var vi tilbage hos Susanne og Søren, hvor vi fik lækkert tapas, øl og vin og fik vendt verdens situationen. En hyggelig eftermiddag / aften.

Ellers så har farfar fået bevilligt sig en ældre bolig i Magnus Kjærsgade pr. 1. november, så der skal vi til og flytte ham på et tidspunkt.

Her i den forgangende weekend var vi om lørdagen i Aalborg for at besøge René, hvor vi havde en hyggelig dag oppe ved ham 🙂

Her i den forgangende weekend var vi en tur i sommerhuset, hvor vi om fredagen havde besøg af en Vestjylland Forsikrings mand der lige skulle besigtige sommehuset i forbindelse med at vi er ved at flytte vores forsikringer over til dem.

Lørdag havde Birthe inviteret Inger og Jesper samt Karen og Ulrik ud til en gang brunch og efterfølgende var vi en tur omkring Bovbjerg Fyr hvor vi fik vores eftermiddags kaffe. En rigtig hyggelig dag med et nogenlunde fornuftigt vejr.

Her i den kommende weekend skal vi til barnedåb i Holstebro, hvor Nicolaj og Line skal holde deres barnedåb.

Om fredag var vi i Vejle for at hjælpe Jeanette og Rasmus en lille smule med deres hus renovering. René stødte også til i løbet af eftermiddagen.

Her i den forgangende weekend var vi Lilli’s barnedåd hvilket var en en rigtig hyggelig dag, der startede i Holstebro Kirke og efterfølgende var i Mejdal Hallen hvor der blev serveret god mad og drikke og hyggeligt samvær 🙂

Ellers så sluttede vi oktober måned af med at tage på en udes ferie til Gran Canaria, hvor vi skulle med flyveren torsdag den 27. oktober kl. 08.30 fra Billund

 

Leave a Reply

WordPress主题