November 2022

On 10. november 2022, in November 2022, by Laust Laursen

Så kom vi ind i november måned og den startede med at vi var på Gran Canaria til og med den 3. november, hvor vi har haft en dejlig uges ferie, med god mad og dejligt vejr med 25 til 30 grader om dagen og ikke meget under 20 grader om natten 🙂

Så det klima kunne man godt vende sig til 🙂

Det var da også lidt koldt da vi kom hjem til Danmark torsdag aften til Billund.

Ellers er det nu blevet hverdag igen og arbejdet også har taget lidt over igen.

Her I aften Mortens aften skal Birthe og jeg ud til Dorte og Jørn for at spise Mortens and 🙂 Et tilbud fra slagter Lange som vi syntes lød spændende 🙂 og Dorte og Jørn spurgte rundt for at hører om der var nogle andre i kortklubben der kunne være interresseret i at komme ud til Mejrup for at spise aftensmad.

En super hyggelig aften hos Dorte og Jørn, og maden fra Slagter Lange var rigtig fin 🙂

I den forgangende weekend var jeg ved om fredagen ved at skifte termostat i køleskabet og emhætten blev også skiftet da den har drillet rigtig længe.

Lørdag var jeg ved at få en ny computer op at kører, som Birthe skal i fødselsdagsgave på onsdag.

Søndag var vi et smut i Vejle for at hjælpe Jeanette og Rasmus med renovering af gulvet i stuen. Et lidt større projekt, som der mangler nogen timers arbejde i at være helt færdigt. Men vi nåede da at få skiftet rigtig mange af de gamle dårlige gulv brædder.

Den forgangende uge har været lidt træls da jeg har ligget underdrejet med nakke / skulder smerter og en træls migræne agtig hovedpine tirsdag og onsdag 🙁

Her i den forgangende weekend har vi været i sommerhuset for at fejre Birthes fødselsdag og vi havde hele familien samlet 🙂 René kom fredag aften til aftensmad og eler havde vi inviteret til brunch kl. 11 lørdag formiddag. En rigtig hyggelig dag, hvor verdens sitiuationen blev vendt.

Her i den kommende weekend skal vi nok igen en tur til Vejle for at hjælpe lidt til med renoverings projektet hos Jeanette og Rasmus 🙂

Her i den forgangende weekend var vi så lige igen et smut i Vejle både lørdag og søndag for hjælpe til med gulv projektet samt at få tilpasset skabene ovenpå.

.

 

Leave a Reply

Weboy