December 2022

On 1. december 2022, in December 2022, by Laust Laursen

Så blev det den 1. december og vi kom ind i december måned, – åres julemåned.

I aften skal vi om og spise suppe hos Anne Dorte, – da hun har fødselsdag den 1. december.

Her i den forgangende weekend var om fredagen nede hos min far og snakke med ejendomsmægler i forhold til at han skal have solgt hus på Schaumborgvej.

Lørdag var jeg at installere en ny opvaskemaskine der hjemme og så skal den “gamle” som ikke er ret gammel ud i sommerhuset i stedet, da den derude kører helt ustabil, så den skal udskiftes.

Endvidere fik vi hængt det sidste julepynt op og alle Birthes juleuroer op at hænge 🙂

Her i den forgangende weekend har vi været herhjemme. Fredag var vi lige et smut i Aarhus, da jeg skulle have taget et nyt røngten billede vedrørende mit problem med halebenet. Samtidig ville vi lige taget en lille strøgtur nu hvor vi var i Aarhus.

Lørdag blevet til at støvsuge og vaske gulve i hele hytten, da vi døjer utrolig meget med kattelopper p.t.

Her i onsdags den 14. december gik jeg på tidlig juleferie og vi kørte ud i sommerhuset da jeg kom hjem fra arbejde. Vi ville være herude i nogle dage og nyde det fantastiske vintervejr vi har haft de seneste dage.

Vi kom hjem fra sommerhuset igen mandag overmiddag da Birthe skulle ud i sundheds huset for at få taget en blodprøve, da hus skulle til undersøgelse / kontrol i Gødstrup om fredagen den 23. december.

En undersøgelse der viste at hendes nyretal var blevet yderligere lave og hende læge ville foreslå at hun skulle starte op på dialyse i starten af det nye år engang i januar måned. Så må vi se hvordan det kommer til at forløbe.

Jeg var også selv ude i sundheds huset for at få taget en blodprøve om tirsdagen i forhold til halv års undersøgelse i forbindelse med min operation i juni måned. Alt så fint ud så der er bare dejligt 🙂

René, Jeanette og Rasmus kom hjem fredag den 23. december sidst på eftermiddagen på juleferie.

Juleaftensdag skulle de i kirke sammen med Anne Dorte og Peder samt Nicolaj allerede kl. 11.30 så den fælles juletræs pyntning, måtte jeg selv klarer i år 😉

Rasmus skulle for første holde gang jul sammen med os i år, som ellers meget traditions rigt blev holdt omme ved Anne Dorte. Nicolaj og Line sammen deres lille pige Lilli og min far samt Peder var også med. En rigtig hyggelig aften med masser af god mad og et hav af julegaver.

Så er det blevet 1. juledag og julefreden har sænket sig over det lille hjem. Vejret er der ikke så meget vinterligt over, en 3 til 4 graders varme og regnvejr her 1. juledags morgen. Om aftenen var vi i Biografen og se den nye Avatar film. En rigtig flot film og også en meget barsk film.

2. juledag var vi omkring Schaumborgvej for lige at kigge på de ting selv hver især har opmagasineret deromme, da vi jo skal have ryddet op i det hele nu da huset skal sælges. Efterfølgende var vi hjemme for at få frokost og Jeanette og Rasmus kørte herefter videre om til hans forældre.

Tirsdag formiddag var vi ude ved Jesper i Tiphede for at få skiftet olie på Renes bil og vi var bagefter i Sørvad for lige at for en snak og en kop kaffe. Sidst på eftermiddagen kørte René tilbage mod Aalborg.

Her i dag onsdag har Birthe og jeg været ved at få taget julepynten ned igen, og gjort lidt rent til nytårs aften, hvor det er vores tur til at ligge hus at fejre indgangen til det nye år 2023.

Så må vi se hvad det nye år vil bringe 🙂

 

Leave a Reply

Premium WordPress Themes