Januar 2023

On 3. januar 2023, in Januar 2023, by Laust Laursen

Så blev det januar 2023 og vi er kommet ind i et nyt år og det bliver spændende at se hvad 2023 vil byde på?

Nytårsaften blev i år holdt på Mejdalvej og vi havde en god og hyggelig aften, – med god mad og hyggeligt samvær.

Mandag den 2. januar er Birthe startet på dialysen i Gødstrup, hvor hun skal i dialyse mandag og onsdag fra kl. 15.45 til 20.00 og fredag fra kl. 14.00 til 18.00. Så det bliver spændende at se hvordan det forhåbentlig hjælper med at hun får lidt mere energi 🙂

Så er Birthe startet op på uge 2 vedrørende dialysen. Der har været lidt problemer med at blive koblet på dialyse udstyret, men i går onsdag gik det bare rigtig godt og der var ingen problemer med at blive koblet på dialyse udstyret.

Generalt er dialysen gået rigtig godt her den sidtste uges tid, og Birthe har selv været kørt til Gødstrup mandage og onsdage og jeg har været med i Gødstrup om fredagen.

Her i den forgangende weekend vi om søndagen været i Vejle for at hjælpe Jeanette og Rasmus på plads ned nogle flere ting i stuen og køkkenet.

Fredag var jeg omme og vise Schaumborgvej frem for en evt. interresseret køber og det viste sig at være en selvstændig tømre som så huset som et renoverings projekt til sin søn som også var ansat i firmaet. Om eftermiddagen var jeg med Birthe til dialyse i Gødstrup.

Lørdag var vi ude i MyHome og hente en ny stol til stuen.

Så er det blevet torsdag eftermiddag og vi går lige om lidt mod weekend 🙂

I morgen eftermiddag går det atter mod Gødstrup, og vi skal omkring Karen og Ulrik efter dialysen og have en bid aftensmad 🙂

Så er januar måned så småt ved at gå på hæld. Her i den forgangende weekend var vi om fredagen i Gødstrup med Birthe til dialyse og var også omkring Karen og Ulrik til en bid aftensmad og efterfølgenden så vi håndbold VM semifinalen mellem Danmark og Spanien. Om lørdagen var vi til fødselsdag i Lemvig hos Annegrethe. Søndag var jeg underdrejet, havde haft det dårligt om natten, hang lidt i bremsen det meste af søndagen.

 

Leave a Reply

WordPress Themes