Februar 2023

On 6. februar 2023, in Februar 2023, by Laust Laursen

Så er vi kommet ind i februar måned som er startet med at vi den 1. februar skulle have monteret de nye vinduer mod syd samt terrassedøren. Stue vinduet fik vi skiftet, men terrassedøren havde de så valgt at lave så den åbnede modsat ud i forhold til den gamle, så det kunne vi ikke bruge. Så nu må vi vente yderligere seks uger på at få terrassepartiet monteret 🙁

I lørdags var vi i Aalborg for at fejre René fredag den 3. februar fyldte 30 år.

Ja det er da helt vildt som tiden går 🙂

Men vi havde en rigtig god dag i Aalborg, hvor dagen startede med en gang frokost hos René og efterfølgende stod den på snak og hygge indtil vi sidst på eftermiddagen tog ind til centrum i Aalborg hvor René havde bestilt bord til os på restaurant Struktur hvor vi fik en fantastisk tre retters menu med der tilhørende vine. Efterfølgende tog vi tilbage til Renés lejlighed, hvor der blev spillet brætspil og kort og nydt god vin, indtil vi sidst på aftenen kørte tilbage til henholdsvis Vejle og Holstebro.

I går søndag var jeg selv ved at skifte toiletvinduet i stueetagen, og det lykkes faktisk også ret godt, hvis jeg selv skal sige det 🙂

Vi var også i Jysk om søndagen for at købe nye plissegardiner til vinduerne i stuen, – så gardinerne bliver ens i hele stueetagen 🙂

Her i den kommende weekend skal vi prøvet at se om vi kan få skiftet kældervinduerne mod vest og syd. René vil komme hjem for at give en hånd med og Jesper vil også komme for at hjælpe til 🙂 Så mon ikke nok det vil lykkes 🙂 Ungdomens mod og alderdommens erfaring 🙂

Så fik vi skiftet kældervinduerne. Det gik simpelthen super godt og lørdag sidst på eftermiddagen var vinduerne skiftet og stoppet med isolering og fugebånd udvendig. Så det var super teamwork med hjælp af René og onkel Jesper.

I søndag var jeg så i oprydning mode udvendig og var på genbrugspladsen med en hel trailer fuld gamle vinduer og diverse andet skrammel. Efterfølgende var jeg ved at stoppe dem med lidt isokering indvending og færdig fuge vinduerne indvendig.

I går tirsdag havde jeg så den første af mine seniordage her i foråret, hvor jeg har fået mulighed for at tage en ugentlig fridag nu her hvor Birthe er i dialyse om eftermiddagen / aften. Så det bliver spændende at se hvordan bliver fremad rettet?

Her i den kommende weekend skal vi en tur i sommerhuset, hvilket vi ikke har været endnu i år. Så vi vil kører derud her i dag torsdag den 16. februar efter jeg er kommet hjem fra arbejde.

Så er vi i sommerhuset og i går sidst på formiddagen fik vi den glædelige nyhed at Birthe og jeg var blevet mormor og morfar. Jeanette og Rasmus havde lidt i 11 fredag formiddag født en lille pige, så det var bare den bedste nyhed man kan få 🙂 Hun vejede 3830 og målte 52cm ved fødslen 🙂 Så det er en lille fin pige de er blevet forældre til. Så nu glæder vi os rigtig meget til at komme til Vejle og se det nye lille vidunder 🙂

Hvis vi kan fået det til at passe, – så vil vi en tur til Vejle på torsdag, for at se det nye lille vidunder. Jeg har min ugentlige seniordag på torsdag i denne uge, så det vil kunne passe fint.

Det bliver så fredag at vi skal til Vejle på fredag, da Birthe skal til at starte med at have dialyse om formiddagen fra kl. 9 og starter nu her på fredag, og så vil vi køre til Vejle når Birthe er færdig med dialysen.

Så er det fredag morgen og vi er i Gødstrup hvor Birthe er startet i dialyse. Efterfølgende kører vi til Vejle, hvor vi skal ned og se det lille nye barnebarn 🙂 René kommer også til Vejle for at joine familien.

Så har vi været i Vejle og se det lille barebarn 🙂 det var stort for Birthe og jeg selv 🙂 det er godt nok en sød lille pige Jeanette og Rasmus har fået og hun lader sig ikke meget påvirket af det postyr der er omkring hende 🙂 Så vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag Vejle, inden vi atter vendte snuden mod Holstebro igen.

Lørdag var vi til morgenkaffe i Snejbjerg, og efterfølgende var vi ude og se håndbold i Snejbjerg Hallen hvor Michaels børn Noa og Jonas skulle spille håndbold.

Bagefter fik vi lige noget kombineret frokost / kaffe inden vi vendte snuden mod holstebro igen.

Søndag var jeg ved at fuge det sidste færdig udvendig ved kælder vinduerne og overmiddag var vi ude og gå en tur i det gode vejr.

 

Leave a Reply

Free WordPress Themes