Marts 2023

On 1. marts 2023, in Marts 2023, by Laust Laursen

Så kom vi ind i marts måned, årest første forårs måned, der er nu ikke så meget forår endnu. Der er let frost om natten og tåget vejr, som letter lidt op af dagen når solen får lidt magt.

Weekenden kommer til at gå med lidt køren frem og tilbage, da vi skal en tur til Aalborg når Birthe er færdig med dialyse om fredag og vi regner med at tage en overnatning hos René og kører hjem om lørdagen. Lørdag aften skal vi til kortaften hos Susanne og Søren. Søndagen står på besøg hos lille Iben og Rasmus og Jeanette.

Så er vi på Gødstrup sygehus og Birthe er i gang med at blive koblet på dialyse apperatet og så må vi håbe at det går godt 🙂 Efter dialysen glæder vi os til at komme til Aalborg og besøge René.

Så har vi haft en rigtig god weekend med besøg i henholdsvis Aalborg og Vejle 🙂

Så er det så blevet mandag og hverdag igen og arbejdet kalder.

Har torsdag fri i denne uge i forhold til seniorordningen og jeg skal til fys og tandlæge om torsdagen.

Ellers skal vi have gjort klar til vores weekend komsammen med Susan og Ivan samt Susanne og Søren.

Fredag formiddag mens Birthe var i Gødstrup til dialyse fik jeg lavet forret og dessert, samt gjort rent ovenpå i badværsele m.m. da Ivan og Susan skal have en overnatning lørdag til søndag.

Så har vi haft en hyggelig weeekend med besøg af Susan og Ivan og Susanne og Søren om lørdagen, hvor vi startede med kaffe lørdag eftermiddag og efterfølgende var vi tur ude i Præstbjerg Naturcenter og Abildå Brunkulslejer. En blæsende tur rundt om søen ude i Præstbjerg, så det var godt at komme hjem i varmen og få noget aftensmad. Så over noget god mad, vin og øl, kaffe og kage fik vi vendt verdens sitiuationen. Susan og Ivan tog en overnatning og efter noget morgenmad søndag tog de igen mod Aalborg.

I går tirsdags den 14. marts var Birthe og jeg en tur i Vejle for at besøge Jeanette og Rasmaus og lille Iben. Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag dernede 🙂 Det var rigtig dejligt at se dem alle tre.

Her i den forgangende weekend var vi lige en tur i Aalborg for at besøge René. Han havde en ny sofa go han havde brug for hjælp til få hentet den nye sofa og smidt den gamle ud. Vi havde en rigtig hyggelig dag i Aalborg.

Så er det tirsdag og jeg er hjemme underdrejet med nakke / skulder smerter og hovedpine, super træls 🙁

Så er det torsdag, og jeg er hjemme på min senior ordnings fridag 🙂

 

Leave a Reply

WordPress Themes