April 2023

On 4. april 2023, in April 2023, by Laust Laursen

Så er vi kommet ind i april, som vejrmæssigt er startet ud med noget fint vejr, med lidt frost om natten og klart og lidt køligt vejr om dagen. Vi var til fødselsdag omme ved Jens lørdag aften og om søndagen var Jeanette og Iben lige forbi en tur på Mejdalvej 🙂 Det var rigtig dejlig at at have besøg af dem og vi var også lige på besøg hos farfar, så han kunne se hans oldebarn nummer to 🙂

Så er det blevet påske og jeg har haft påskeferie siden torsdag den 30. marts, så det er bare dejlig.

Jeanette, Rasmus og Iben kom hjem på påskeferie i tirsdags og er ude i sommerhuset, hvor Birthe og jeg også lige var ude da de landede der i tirsdags. Onsdag formiddag var jeg med Birthe til dialyse i Gødstrup og ellers så kom René hjem onsdag aften ved spisetid og i går Skærtorsdag var vi inviteret til påske frokost ude ved Rasmus forældre i Houe, hvor også Rasmus søster og mand og børn var inviteret. Vi havde en rigtig hyggelig dag derude.

Fredag efter at Birthe havde været i dialyse, kørte vi ud i sommerhuset til Jeanette, Rasmus, René og lille Iben, for at holde påskeferie sammen med dem.

Vi havde nogle rigtige hyggelige påske dage, og Iben er bare så dejlig 🙂 Lørdag formiddag var vi ude i Staby Efterskole og spille paddel en time. Søndag efter frokost kørte René mod Aalborg igen og efter aftensmaden vente Birthe og jeg snuden mod Holstebro igen.

Jeanette, Rasmus og Iben blev i sommerhuset til mandag, hvor de lige skulle omkring Thyborøn en tur inden de kørte mod Vejle igen.

Her i den forgangende weekend var vi fredag aften sammen med kortklubben i Holstebro Musicteater og se Grease The Musical.

Lørdag fik jeg monteret sommerhjul på bilerne og søndag var vi ved at forårs klargøre drivhuset og jeg fik lavet et nyt halvtag bag ved brændskuret. Have bassinet blev også gjort rent og pumpe / filter kom op at kører igen, så der har været gang i den.

Her i den forgangende weekend har vi været i sommerhuset og ungerne 0g Rasmus + Iben har været hjemme for at fejre min fødselsdag 🙂 selv Birthe var ved at fucke det op, med hendes trælse attitude især over for Jeanette 🙁

Her i den forgangende weekend var vi Vejle om lørdagen for at fejre Rasmus der har fødselsdag den 1. maj 🙂 en rigtig hyggelig dag, hvor de havde inviteret mange gæster.

Om fredagen havde jeg været et smut ude i sommerhuset for at gide alt det hvide træværk samt terrassen en tur med noget algefjerner.

 

Leave a Reply

WordPress主题