Maj 2023

On 1. maj 2023, in Maj 2023, by Laust Laursen

Så kom vi ind i maj måned, og vejret er stadig til den kølige side. I dag den 1. maj er det Rasmus fødselsdag 🙂 og de er i KBH, hvor de har lånt Nicolaj og Lines lejlighed i nogle dage.

Eller så har jeg haft et træls opkald om at der nogen der har været ved at bryde i ind farfars hus 🙁 så jeg havde gang i forsikring og politiet søndag eftermiddag.

Og apropos farfar hus så er alle forebehold og deadlines overskredet, – så huset er hermed blevet solgt 🙂

Eller så har vi været en tur den forgangende weekend og skal det også her i den kommende weekend når Birthe er færdig i dialysen.

Også her i denne weekend var vi en tur i sommerhuset efter at Birthe var færdig i dialysen. Jeanette og Iben var et smut i Gødstrup og hilse på og jeg var selv med i Gødstrup da jeg skulle videre til Aarhus og have røngten fotograferet mit venstre knæ, – da jeg har bøvlet med smerter i knæet i noget tid. Jeanette og Iben var lige en tur med i Holstebro og få lidt kaffe og kage, samt var vi lige en tur oven og hente et par flytte kasser, inden de vendte snuden mod Vejle igen og vi kørte ud i sommerhuset.

 

Leave a Reply

Premium WordPress Themes