Juli 2012

On 9. juli 2012, in Juli 2012, by admin

Så har vi taget hul på Juli mdr. og vejrmæssig har det været dansk sommervejr med sol, regn og blæst så hvad det angår er det som det “plejer” at være!

Vi er startet med at holde sommerferie og har her i weekenden været i Odense til European Sevens Rugby, – og vi (Anita, René, Jeanette, Birthe og jeg selv) havde en super weekend hvor vi så europas bedste rugby spiller, vi så Christian score mod Italien og vi havde super godt vejr, så en bedre start på ferien kan man da ikke ønske sig 🙂

I uge 29 tog vi så huset på ryggen og indtog Skagen. Campingpladserne i selve Skagen by var dog total booket, så vi måtte drage til Bunken Strand Camping lidt syd for Skagen, som også er en ganske udmærket campingplads.

Vi sluttede ugen af med at tage nogle dage i Løkken, hvor vi camperede på Løkken By Camping, en OK men ikke prangende campingplads, med en meget simple pladsinddeling (se billede)

I uge 30 har vi mest været hjemme og brugt lidt energi på hus og have. Jeg har været ude og invester i nyt pumpe og filteranlæg til vores havebassin, for at se om vi ikke kan komme det grønne vand i bassinet til livs.

Jeg havde godt nok ikke troet at jeg skulle blive så “nørdet” med den havedam, men nu gør vi forsøget.

 

Tagged with:  

Leave a Reply

Free WordPress Theme