November 2023

November 2023

Så kom vi ind i november måned og dagene er blevet kortere og mørkere. Jeg var her 3. november til en MR scanning i Horsens og skal i morgen torsdag den 9. november havde en video konsulation med min læge angående svaret på denne scanning.

Nå, men desværre havde MR scanning ikke givet det rigtige billede af lænde problemet, da der kun var taget en scanning af halebenet. Så nu skal jeg havde taget en ny scanning, hvor også lænden er med 😉 men datoen for den nye scanning er dog ikke fast lagt, da jeg afventer en henvisning fra min læge.

Ellers så har vi den forgangende weekend været en tur i sommerhuset, hvor vi blandt andet fik monteret en ny køjeseng 🙂

Så har vi fået fejret Birthes fødselsdag. Om torsdagen på selve fødselsdagen var Annegrethe forbi til morgenkaffe og overmiddag kom Dorte og Susanne forbi til en kop kaffe og et styk kage.

I den forgangende weekend kom René, Jeanette, Rasmus og Iben hjem om fredagen og vi havde Jesper og Inger samt Karen og Ulrik samlet ude i sommerhuset om lørdagen til lidt fødselsdags fejring for Birthe. Vi havde generalt en hyggelig weekend og det var dejligt at have ungerne og Iben hjemme på besøg 🙂

René kørte tidligt søndag morgen til Randers, hvor han skulle til barnedåb og Rasmus, Jeanette og Iben kørte senere søndag formiddag så det passede med Ibens formiddags lur 🙂 og efter lidt oprydning m.m – så kørte Birthe og jeg også hjem mod Holstebro.

Ellers så går jeg og venter på skal jeg skal have en ny MR scanning af lænden, da de i første scanning ikke have fåret billeder af lænden, men kun af halebenet ;-(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *