Februar 2024

Februar 2024

Så kom vi ind i februar måned. Vejret er stadig mildt, vådt og blæsende og der er ikke meget vinter idet.

I lørdags den 3. februar var vi i Aalborg for at fejre Renés fødselsdag. Der var invitereret til brunch kl. 11 på café Spiret i Aalborg. Jeanette havde sørget for lidt surprise, da tre hold af Renés gode venner og var inviteret med uden at René var klar over det 🙂 Så der var rigtig hyggelig og vi fik noget rigtig god mad. Efterfølgende var de unge mennesker ude i byen og få en bette ØL og Birthe og jeg tog tilbage til Renés lejlighed, så Birthe lige kunne få slappet lidt af. Senere kom Jeanette, Rasmus, René og Iben tilbage og vi fik lidt kaffe og kagemand.

Her i den kommende uge vil vi en bette tur i sommerhuset.

Vi kørte ud i sommerhuset mandag aften efter spise tid og var derude til torsdag aften efter spisetid. Jeg var på arbejde tirsdag og onsdag og hvade fri torsdag. Annegrethe var derude tirsdag til torsdag og tog med til Holstebro da hun om fredagen skulle til en øjenundersøgelse på sundhedshuset i Holstebro.

Her i den forgangende weekend var vi til Ibens 1. års fødselsdag. Så det var en stor dag for Iben, Jeanette og Rasmus, ja for hele familien. René var også i Vejle for at fejre Iben, og Rasmus forældre samt hans søster og hendes børn var der også. En stor dag 🙂 Og så var det meste pragfulde vejr.

Her i den kommende weekend skal vi igen til Vejle, da vi sammen med René, Jeanette og Rasmus skal i Vejle Musikteater og se Ørkens Sønner. Det glædet vi os rigtig meget til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *