Januar 2024

Januar 2024

Så kom vi ind i årets første måned, så ser ud til at kunne blive ret så vinterligt her til at starte med.

Onsdag var det almindelig hverdag igen og arbejdet kaldte, og vintervejret var onsdag morgen startet i det vestjyske. Men dog ikke så slemt som i nord og i øst jylland, hvor der virkelig var trafikale problemer.

Her i den kommende weekend regner jeg med at jeg vil tage i sommerhuset, for at rydde lidt op og tynde ud i beplantningen ude foran sommerhuset ud mod vejen. Det sammme trænger til at blive gjort ved beplantningen i skellet på øst siden.

Skal nok prøve løbende at få taget nogle før og efter billeder af projektet.

Udtyndings projektet har jeg ikke helt fået startet op på igen.

Så er der i går mandag den 15. januar blevet sat navne på hvem der bliver ramt af fyringerne hos Vestas i RKB, og jeg er stadig Vestas ansat 🙂 Men det ramte da desværre et par kollegaere her i vores Q afdeling. 🙁

Ellers så er vinteren ellers igen sat ind, – og hertil morgen lå der et ordentlig lag sne i Holstebro. Det tog også lidt længere tid at kører på arbejde i dag.

Ellers så er vintervejret blevet lidt mere almindelig gråt, regnfuldt og kedeligt.

Fredag var jeg med Birthe til Gødstrup, da jeg om formiddagen havde en aftale med en tandlæge Nord-Smil i Herning, som skulle give mig et tilbud i forbindelse med det implatat jeg skal have lavet.

Her i den forgangende weekend var vi om lørdagen lige et smut i Vejle for at besøge Jeanette og Rasmus og Iben. Vi var kørt derned overmiddag og havde en hyggelig eftermiddag og aften, hvor vi kørte mod Holstebro igen efter aftensmaden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *