December 2023

December 2023

Så er vi sandelig kommet ind i december måned, – årest jule månede.

I går søndag den 3. december var Birthe og jeg ved at bage / koge klenjer.

Om lørdagen den 9. december var vi i Vejle hos Jeanette, Rasmus og Iben. René var også taget derned og sammen havde vi en hyggelig bage kage og lave konfekt sammen dag.

Lørdag den 16. var vi til 60 års fødselsdag hos Jørn, der var blevet 60 år om torsdagen den 14. december. Fødselsdagen blev hold på mini Dallas i Hodsager og vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag.

Ellers så gik jeg på juleferie torsdag den 14. december, så det skal blive dejligt med en god lang juleferie 🙂

Mandag den 18. december var jeg til undersøgelse på Mølholm i Vejle, for at få svar på de MR scanninger jeg har fået taget i forbindelse med de lænde problemer jeg går og døjer med. Lægen jeg talte mente at problemerne skulle motioneres væk, med noget målrettet træning for baller, lår og ryggen. Så nu skal jeg prøve at have taget en snak med min fys om at få sat et trænings program op og håber at det minimere problemet.

Så er det blevet lørdag den 30. december, årets anden sidste dag. En kort resume på selve julen, hvor ungerne og Iben kom hjem fredag den 22. december på juleferie. Jeanette, Rasmus og Iben tog den 23. december sidst på eftermiddagen videre om til Rasmus familie i Houe hvor de skulle holde juleaften sammen med Rasmus familie.

René, Birthe og jeg skulle holde juleaften hos Anne Dorte, sammen med min far, Anne Dortes kæreste Peder og hans søn Kristian, og vi havde en rigtig hyggelig aften deromme, med masser af god mad og mange julegaver. Dog fik Kristian det hen på aften det dårligt, da han var bange for at det kunne være en blodprop, blev der ringet efter en ambulance og blev kørt til Gødstrup for observation.

Der var dog ikke tale om en blodprop, men lægerne der havde undersøgt ham, mente at han havde en byld i mellem næsen og øjet og det skulle han så efterfølgende undersøges for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *